Evidența gestiunii deșeurilor

Îți punem la dispoziție servicii integrate pentru managementul deșeurilor și programe eficiente de colectare selectivă deșeuri. Alături de Blumenfield®, evidența gestiunii deșeurilor devine floare la ureche, iar compania ta se transformă într-un agent economic responsabil, atent la mediul înconjurător. 

Fie că este vorba de deșeuri care au rezultat în urma unui proiect, fie că prin desfășurarea activității principale, compania ta generează deșeuri, Blumenfield® vine în sprijinul tău cu soluții practice pentru evidența gestiunii deșeurilor, pentru depozitarea, tratarea, valorificarea și eliminarea acestora. 

Serviciile noastre pentru managementul deșeurilor au în vedere atât optimizarea costurilor ce țin de evidența gestiunii deșeurilor, cât și generarea unor soluții eficiente de colectare selectivă deșeuri, de diminuare a cantității de deșeuri și de transport deșeuri.

Având propriul centru de cercetare pentru protecția mediului – laboratoarele de mediu  Blumenfield® Science pentru monitorizarea factorilor de mediu, furnizăm servicii de analiză a deșeurilor generate și emitere a fișei de caracterizare a deșeurilor. În acest fel, vei avea suport integrat pentru managementul deșeurilor și evidența gestiunii deșeurilor, vei beneficia de o încadrare corectă și, totodată, de o valorificare a deșeurilor. Rezultatul final? O reducere semnificativă a costurilor pe care proiectele tale de mediu le implică și, mai ales, o diminuare a impactului negativ pe care acestea l-ar putea avea asupra mediului.

Managementul deșeurilor și programe eficiente de colectare selectivă deșeuri

Realizăm managementul deșeurilor într-un mod eficient, astfel încât costurile de gestiune a deșeurilor să fie reduse, evidența gestiunii deșeurilor să devină mai simplă, iar procedura de colectare selectivă deșeuri să devină clară și ușor de implementat pe termen lung. 

Serviciile noastre pentru managementul deșeurilor și evidența gestiunii deșeurilor includ o serie de proceduri ce au la bază expertiza unor adevărați specialiști în domeniu. De la efectuarea analizelor fizico-chimice și întocmirea rapoartelor, până la dezvoltarea unor programe de prevenire și reducere a deșeurilor, precum și de colectare selectivă deșeuri, Blumenfield® are grijă ca evidența gestiunii deșeurilor să fie realizată corespunzător. 

Analize, raportări și evidența gestiunii deșeurilor

✅ Efectuăm analize fizico-chimice pentru clasificarea deșeurilor (nămol, levigat, deșeuri solide);

✅ Realizăm raportarea pentru evidența gestiunii deșeurilor periculoase și nepericuloase către Agenția de Mediu;

✅ Realizăm raportări online, statistici privind deșeurile și emisiile atmosferice, precum și rapoarte anuale de referințe;

✅ Elaborăm programe de prevenire și reducere a cantității de deșeuri generate;

✅ Realizăm evidența gestiunii deșeurilor și urmărim trasabilitatea acestora;

✅ Elaborăm planurile pentru gestiunea deșeurilor, cu implementarea reglementărilor în vigoare.

Soluții pentru optimizarea costurilor, reducerea deșeurilor și colectare selectivă deșeuri

Managementul deșeurilor include, totodată, și identificarea modalităților prin care costurile de gestiune, precum și volumul de deșeuri generate, pot fi micșorate. Astfel, pentru optimizarea costurilor și pentru strategii mai eficiente de colectare selectivă deșeuri, Blumenfield® îți pune la dispoziție:

✅ Analize fizico-chimice pentru caracterizarea deșeurilor;

✅ Soluții pentru diminuarea volumelor de deșeuri generate;

✅ Soluții de colectare selectivă deșeuri;

✅ Soluții de tratare, valorificare și eliminare a deșeurilor generate;

✅ Soluții de transport către centrele ce efectuează tratarea, valorificarea sau eliminarea deșeurilor.

Blumenfield® te ajută să ai o companie responsabilă și prietenoasă cu mediul, respectând directivele și cerințele legale valabile în România și în Uniunea Europeană privind managementul deșeurilor și evidența gestiunii deșeurilor. 

Îți punem la dispoziție servicii de consultanță și tot sprijinul necesar pentru a dezvolta programe eficiente de colectare selectivă deșeuri, precum și de reducere a volumului acestora. Venim, totodată, cu soluții și recomandări în vederea valorificării sau eliminării anumitor tipuri de deșeuri din activitățile specifice afacerii sau proiectului tău. 

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre managementul deșeurilor, despre cum te putem ajuta să ții evidența gestiunii deșeurilor și despre care sunt cele mai bune soluții de colectare selectivă deșeuri, te rugăm să ne contactezi sau să ne urmărești pe rețelele de socializare (Facebook, LinkedIn).

Servicii

Dorești mai multe informații?