Ro / En /

Analize de mediu Blumenfield Science

Analize de mediu și monitorizarea activă a factorilor de mediu

Prin intermediul laboratorului propriu de cercetare pentru protecția mediului, Blumenfield Science, realizăm un program complet de monitorizare activă a factorilor de mediu:
 

 

Blumenfield Science realizează o monitorizare activă a factorilor de mediu din cadrul ecosistemelor terestre și marine, cu respectarea cerințelor stabilite prin actele de reglementare emise de autoritățile de protecție a mediului.

Propunem un program de monitorizare a factorilor de mediu în parametrii optimi, încă din momentul efectuării studiului de mediu. Efectuăm analize de mediu și interpretăm rezultatele monitorizării, îți oferim constant recomandările noastre pe care să le pui în aplicare pentru diminuarea impactului asupra mediului și propunem soluții de intervenție asupra cauzelor ce pot altera rezultatele.

În plus, susținem și completăm activitatea responsabililor de mediu din interiorul companiei tale. Asigurând serviciile pentru întregul flux de activitate, îți conferim mai mult control.
 

Blumenfield Science este centrul privat de cercetare pentru protecția mediului al companiei Blumenfield, singura companie de consultanță de mediu din regiune cu divizie științifică proprie.

Blumenfield Science, cuprinde 4 laboratoare de analize fizico-chimice, un laborator de monitorizare a parametrilor microbiologici și un laborator pentru determinări biologice.

De 10 ani, experți în proiecte de mediu și creatori de soluții.