Ro / En /
analize-biologice

Analize de mediu Blumenfield® Science

Analize de mediu și monitorizarea activă a factorilor de mediu

Prin intermediul laboratorului propriu de cercetare pentru protecția mediului, Blumenfield® Science, realizăm analize de mediu și concepem un plan de monitorizare a factorilor de mediu, pe baza căruia vei putea să reduci semnificativ impactul companiei tale asupra mediului. Astfel, îți punem la dispoziție următoarele analize de mediu:

  • Prelevare probe și efectuare analize de mediu complete fizico-chimice (Analize apă, Analize sol și sedimente)
  • Monitorizare calitate aer, monitorizare nivel de zgomot și vibrații (Analize aer)
  • Avem o echipă dedicată pentru monitorizarea biodiversității, florei și faunei terestre și acvatice (Monitorizarea biodiversității)

 

Blumenfield® Science realizează o monitorizare activă a factorilor de mediu din cadrul ecosistemelor terestre și marine, cu respectarea cerințelor stabilite prin actele de reglementare emise de autoritățile de protecție a mediului.

Propunem un plan de monitorizare a factorilor de mediu în parametri optimi, încă din momentul efectuării studiului de mediu. Efectuăm analize de mediu și interpretăm rezultatele monitorizării, îți oferim constant recomandările noastre pe care să le pui în aplicare pentru diminuarea impactului asupra mediului și propunem soluții de intervenție asupra cauzelor ce pot altera rezultatele.

În plus, susținem și completăm activitatea responsabililor de mediu din interiorul companiei tale. Asigurând serviciile pentru întregul flux de activitate, îți conferim mai mult control.

Blumenfield® Science este centrul privat de cercetare pentru protecția mediului al companiei Blumenfield®

Blumenfield® Science cuprinde 4 laboratoare de analize fizico-chimice, un laborator de monitorizare a parametrilor microbiologici și un laborator pentru determinări biologice.

În cadrul laboratoarelor noastre, cu ajutorul dotărilor tehnice de specialitate, a echipamentelor performante și a personalului calificat, asigurăm analize de mediu acreditate RENAR, în conformitate cu cerințele standardelor de metodă.
În funcție de tipul matricei de interes (monitorizare calitate aer, sol, apă, biodiversitate), urmărim atingerea acelor parametri optimi necesari pentru protecția mediului.

Cu un plan de monitorizare a factorilor de mediu bine documentat, vei putea menține controlul asupra relației dintre compania ta și mediul înconjurător.

De 10 ani, experți în proiecte de mediu și creatori de soluții.

partener2
partener3
partener4
partener5
partener7
partener8
partener8
partener9
partener10
partener12
partener12
Envisan