Analize de mediu & plan de monitorizare a factorilor de mediu

Realizăm în laborator analize de mediu complete și concepem un plan de monitorizare a factorilor de mediu pentru compania ta! Pe baza rezultatelor și al planului de monitorizare, vei putea să reduci în mod semnificativ impactul companiei tale asupra mediului, stabilind care sunt parametri optimi și legali în care îți poți desfășura activitățile economice. 

În cadrul propriului laborator analize de mediu, Blumenfield® Science, îți punem la dispoziție următoarele analize de mediu și servicii: 

✅ Prelevare probe și efectuare analize de mediu complete fizico-chimice (analize pentru apă, analize pentru sol, sedimente și deșeuri);

✅ Monitorizare calitate aer, monitorizare nivel de zgomot și vibrații (analize aer);

✅ Avem o echipă dedicată pentru monitorizarea biodiversității, a florei și a faunei terestre și acvatice. 

Laborator analize de mediu & servicii de monitorizare

Blumenfield® Science, cu ajutorul propriului laborator analize de mediu, elaborează un plan de monitorizare a factorilor de mediu din cadrul ecosistemelor terestre și marine, cu respectarea cerințelor stabilite prin actele de reglementare emise de autoritățile de protecție a mediului.

Venim cu propunerea unui un plan de monitorizare a factorilor de mediu în parametri optimi, încă din momentul efectuării studiului de mediu. În cadrul unui laborator analize de mediu propriu, efectuăm analize de mediu și interpretăm rezultatele monitorizării, urmărind măsura în care proiectul tău se încadrează în parametri optimi. 

Totodată, îți oferim constant recomandările noastre pe care să le pui în aplicare pentru diminuarea impactului asupra mediului și propunem soluții de intervenție asupra cauzelor ce pot altera respectarea acelor parametri optimi de mediu. Pe lângă pachetul de analize de mediu și dezvoltarea unui plan de monitorizare a factorilor de mediu (de la monitorizarea biodiversității, la monitorizare calitate aer și nivel de zgomot), nu uita că poți beneficia de serviciile de consultanță oferite de specialiștii Blumenfield®

În plus, susținem și completăm activitatea responsabililor de mediu din interiorul companiei tale. Cu ajutorul unui plan de monitorizare a factorilor de mediu, în urma realizării setului de analize de mediu necesar, echipa ta va dobândi sprijinul și cunoștințele necesare pentru a gestiona activitățile economice ale companiei cu mai multă eficiență, în conformitate cu prevederile pentru protecția mediului

Asigurând serviciile pentru întregul flux de activitate – de la analize de mediu și dezvoltarea unui plan de monitorizare a factorilor de mediu (monitorizare calitate aer, nivel de zgomot și vibrații, monitorizarea biodiversității etc), până la instruirea personalului din companii,  Blumenfield® îți oferă mai mult control.

Blumenfield® Science – un centru privat de cercetare pentru protecția mediului, la dispoziția ta

Blumenfield® Science este centrul privat de cercetare pentru protecția mediului al companiei Blumenfield®. Dacă ești în căutarea unui laborator analize de mediu performant, îl vei găsi la noi. 

Mai mult de atât însă, căci Blumenfield® Science cuprinde nu doar un laborator analize de mediu, ci are în componența sa: 

✅ patru laboratoare de analize fizico-chimice;
✅ un laborator de monitorizare a parametrilor microbiologici;
✅ un laborator pentru determinări biologice.

În cadrul laboratoarelor Blumenfield® Science, cu ajutorul dotărilor tehnice de specialitate, a echipamentelor performante și a personalului calificat, asigurăm analize de mediu acreditate RENAR, în conformitate cu cerințele standardelor de metodă. 

În funcție de tipul matricei de interes pentru activitățile sau proiectul desfășurat de compania ta (monitorizare calitate aer, sol, apă, biodiversitate), specialiștii noștri vor urmări atingerea acelor parametri optimi necesari pentru a asigura protecția mediului. 

Dezvoltă-ți proiectul având un plan de monitorizare a factorilor de mediu!

Lucrurile pot cu ușurință să scape de sub control în absența unui plan de monitorizare a factorilor de mediu, pe baza căruia să-ți poți organiza eficient și sustenabil activitățile economice. Cu un plan de monitorizare a factorilor de mediu bine documentat, vei putea să menții controlul asupra relației dintre compania și mediul înconjurător. 

Blumenfield® îți poate oferi, așadar, mai mult decât un pachet standard de analize de mediu. Te ajutăm să (re)dobândești controlul asupra modului în care îți desfășori activitatea, astfel încât impactul asupra mediului să fie cât mai redus. Îți punem la dispoziție propriul laborator analize de mediu, iar apoi, în funcție de care este situația ta raportată la parametri optimi, dezvoltăm un plan de monitorizare a factorilor de mediu – programe eficiente de monitorizare calitate aer, apă, sol, biodiversitate. 

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre tipul de analize de mediu pe care le realizăm, poți să ne contactezi sau să ne urmărești pe rețelele de socializare (Facebook, LinkedIn).

Servicii

Dorești mai multe informații?