Ro / En /

Oil & Gas

Blumenfield oferă servicii integrate pentru protecția mediului, dedicate domeniului oil&gas: prospecțiuni offshore, explorări și exploatări petroliere sau orice altă activitate legată de acest domeniu.

Îți oferim consultanță completă de mediu pentru derularea optimă și în acord cu prevederile legale ale activităților din domeniul offshore, fiind atestați de ANRM pentru expertiza în domeniul operațiunilor petroliere.

Blumenfield îți este alături în orice proiect cu impact asupra mediului și asigurând serviciile pentru întregul flux de activitate, îți conferă mult mai mult control.

Oil & Gas

Resurse Minerale

Blumenfield oferă servicii integrate pentru protecția mediului, dedicate sectorului materialelor de construcții și proiectelor de infrastructură: cariere de piatră, balastiere pentru nisip și pietriș, fabrici de betoane, fabrici de var, fabrici de asfalt sau orice altă activitate din acest domeniu.

Colaborăm îndeaproape cu Patronatul Producătorilor de Agregate Minerale din Romania (PPAM), oferind expertiza noastră în gestionarea problemelor de mediu pentru 12 licențe de concesiune pentru explotarea agregatelor minerale (cariere și balastiere).

Blumenfield îți este alături în orice proiect cu impact asupra mediului, ce îți oferă suport 24/7 pentru orice problemă de mediu cu care te confrunți.

Resurse Minerale

Rețele Edilitare

Blumenfield oferă servicii integrate pentru protecția mediului, dedicate sectorului rețelelor edilitare: rețele de apă, rețele de canalizare sau orice altă activitate din acest domeniu.

Rețele Edilitare

Infrastructură

În plus față de serviciile integrate pentru protecția mediului, Blumenfield poate prelua managementul întregului proiect, incluzând realizarea de studii de fezabilitate și implementarea propriu-zisă a proiectului.

Infrastructură

Energie

Blumenfield oferă servicii integrate pentru protecția mediului, dedicate sectorului industriei energiilor alternative: parcuri eoliene sau orice altă activitate din acest domeniu.

Energie

Agricultură

În cadrul laboratoarelor Blumenfield Science realizăm analize microbiologice pentru furaje pentru animale.

Agricultură

Turism și Alimentație

În cadrul laboratoarelor Blumenfield Science, realizăm analize microbiologice pentru alimente, produse din carne, lapte și ambalaje.

Turism și Alimentație

Producție & FMCG

În cadrul laboratoarelor Blumenfield Science realizăm analize microbiologice pentru alimente, produse din carne, lapte și ambalaje.

Producție & FMCG

Servicii & Retail

Servicii & Retail