Ro / En /

De ce Blumenfield

De 10 ani, experți în proiecte de mediu și creatori de soluții.

Înființată în 2009, Blumenfield este singura companie de consultanță de mediu din regiune cu centru propriu de cercetare pentru protecția mediului, Blumenfield Science.

Blumenfield este partenerul tău eficient și responsabil în domeniul protecției mediului, ce oferă servicii integrate de consultanță de mediu, monitorizare a factorilor de mediu și management al deșeurilor.

Având propriul centru de cercetare pentru protecția mediului, putem implementa programe de monitorizare activă a parametrilor, oferind astfel suport pentru încadrarea corectă și valorificarea deșeurilor, diminuând costurile alocate proiectelor de mediu și impactul negativ asupra mediului.

Oferim consultanță pentru explorarea și exploatarea resurselor minerale și operațiunilor petroliere, fiind atestați de ANRM și îți suntem alături în orice proiect cu impact asupra mediului.

Blumenfield oferă servicii integrate de mediu, interpretează rezultatele monitorizării și propune soluții de intervenție pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Monitorizăm factorii de mediu prin intermediul centrului propriu de cercetare pentru protecția mediului.

Realizăm managementul eficient al deșeurilor pentru optimizarea costurilor de gestiune a deșeurilor.

 

Partenerul tău, eficient și responsabil, în domeniul protecției mediului

Blumenfield îți este alături în orice proiect cu impact asupra mediului. Serviciile noastre pot fi aplicate pe orice proiect/ activitate care are un impact asupra mediului.

Clientii nostri actuali au ales serviciile integrate oferite de Blumenfield datorită expertizei noastre variate, eficienței și abilităților de optimizare a costurilor.

 

Certificări

Blumenfield este înscrisă în Registrul Național al Elaboratorilor de studii pentru Protecția Mediului, fiind atestată de către Ministerul Mediului pentru elaborarea următoarelor studii de mediu:

 

 

Blumenfield este atestată de către Agenția Natională pentru Resurse Minerale (ANRM) pentru expertiza în domeniul exploatării resurselor minerale și al operațiunilor petroliere.

Blumenfield are implementat Sistemul de Management Integrat de Calitate, Mediu, Sănătate și Securitate Ocupațională, conform standardelor în vigoare: SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005.

De 10 ani, experți în proiecte de mediu și creatori de soluții.