BLUMENFIELD-696x392

Serviciile Blumenfield® și industriile deservite

Strategia națională pentru dezvoltarea durabilă, legislația privind protecția mediului și politicile de mediu, necesită implicarea cât mai multor categorii de companii din diverse industrii în urmărirea îndeplinirii obiectivelor pentru dezvoltare durabilă și îmbunătățirea calității vieții oamenilor în armonie cu mediul natural. Ce impact au industriile asupra mediului prin activitățile pe care le desfășoară? Fiecare industrie are nevoie de..

Read more
blumen

Blumenfield® – Ghidul tău pentru reducerea poluării atmosferice

Formând echipă cu un expert în protecția mediului, este un prim pas în demersul potrivit pentru reducerea poluării. Este adevărat că, cel mai important aspect este identificarea sursei poluării aerului și mai apoi, structurarea unui plan de acțiuni corective. Calitatea aerului atmosferic, poate influența starea de sănătate a populației. Urmărirea evoluției indicatorilor de calitate ai aerului prin..

Read more
energie-cu-responsabilitate-2019

Blumenfield® a participat la Conferința anuală cu tema „Energie cu responsabilitate”

InvesTenergy vă invită la Conferința anuală cu tema „Energie cu responsabilitate”, pe 7 octombrie. Avem 27 Speakeri și Moderatori confirmați  Să punem RESPONSABILITATEA în lumină!  Evenimentul se desfășoară sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE Intră pe site-ul Conferinței InvesTenergy http://evenimente.investenergy.ro/ și află toate informațiile. Publicația InvesTenergy continuă tradiția și organizează..

Read more
blumenfield-gabriela-stanciu-design-1000x470

Afaceri românești de succes. Blumenfield®, furnizor „de aer proaspăt pentru business”.

Blumenfield®, companie 100% cu capital privat românesc, cu o tradiție de peste 10 ani, furnizează servicii integrate în domeniul protecției mediului. A oferit expertiză pentru primul cel mai mare proiect de prospecțiune seismică 3D pentru industria onshore oil&gas din România și pentru primul studiu de evaluare a impactului undelor electromagnetice într-un proiect de prospecțiune electrică..

Read more
Arii-naturale-protejate-din-Romania-1000x470

Arii naturale protejate din România

România este una dintre țările cu cea mai mare biodiversitate din Europa. Deține o treime din Dunăre și jumătate din lanțul Munților Carpați. Dintre cele 11 regiuni biogeografice ale Europei, 5 se găsesc pe suprafața țării noastre. Toate aceste date fac din România o țară cu o natură extrem de bogată și variată. În prezent, ariile naturale protejate din rețeaua Natura 2000..

Read more
Gradinile-Zoologice-2-1000x470

Grădinile Zoologice din România: între conservarea biodiversității și riscuri

În fiecare an, în data de 9 august, sărbătorim Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și Parcurilor. Scopul acestei zile este de a aduce în atenția oamenilor importanța conservării biodiversității. Prezența unei grădini zoologice în marile orașe din țară (Târgu Mureș, Timișoara, Sibiu, București, Brașov, Oradea), cât și faptul că România este una dintre țările cu..

Read more