energie-cu-responsabilitate-2019

Blumenfield® a participat la Conferința anuală cu tema „Energie cu responsabilitate”

InvesTenergy vă invită la Conferința anuală cu tema „Energie cu responsabilitate”, pe 7 octombrie. Avem 27 Speakeri și Moderatori confirmați  Să punem RESPONSABILITATEA în lumină!  Evenimentul se desfășoară sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE Intră pe site-ul Conferinței InvesTenergy http://evenimente.investenergy.ro/ și află toate informațiile. Publicația InvesTenergy continuă tradiția și organizează..

Read more
blumenfield-gabriela-stanciu-design-1000x470

Afaceri românești de succes. Blumenfield®, furnizor „de aer proaspăt pentru business”.

Blumenfield®, companie 100% cu capital privat românesc, cu o tradiție de peste 10 ani, furnizează servicii integrate în domeniul protecției mediului. A oferit expertiză pentru primul cel mai mare proiect de prospecțiune seismică 3D pentru industria onshore oil&gas din România și pentru primul studiu de evaluare a impactului undelor electromagnetice într-un proiect de prospecțiune electrică..

Read more
Arii-naturale-protejate-din-Romania-1000x470

Arii naturale protejate din România

România este una dintre țările cu cea mai mare biodiversitate din Europa. Deține o treime din Dunăre și jumătate din lanțul Munților Carpați. Dintre cele 11 regiuni biogeografice ale Europei, 5 se găsesc pe suprafața țării noastre. Toate aceste date fac din România o țară cu o natură extrem de bogată și variată. În prezent, ariile naturale protejate din rețeaua Natura 2000..

Read more
Gradinile-Zoologice-2-1000x470

Grădinile Zoologice din România: între conservarea biodiversității și riscuri

În fiecare an, în data de 9 august, sărbătorim Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și Parcurilor. Scopul acestei zile este de a aduce în atenția oamenilor importanța conservării biodiversității. Prezența unei grădini zoologice în marile orașe din țară (Târgu Mureș, Timișoara, Sibiu, București, Brașov, Oradea), cât și faptul că România este una dintre țările cu..

Read more
gabriela_stanciu

Memoriu de prezentare

First year as partner of Black Sea Oil & Gas regional conference This year, we are present at the 7th edition of Black Sea Oil & Gas conference as bronze parteners. Gabriela Stanciu, our company’s General Manager, together with our Executive Manager, Adrian Cracana, will represent Blumenfield® at this conference. Our presentation will focus on..

Read more
Header-Blumenfield-1

Blumenfield®, partener al Conferinței Black Sea Oil & Gas 2019

Participăm în acest an la cea de-a 7-a ediție a conferinței Black Sea Oil & Gas în calitate de partener bronz. Directorul general, Gabriela Stanciu împreună cu managerul executiv, Adrian Crăcană, vor reprezenta Blumenfield® în cadrul acestei conferințe. Prezentarea noastră se va axa pe sectorul offshore, respectiv pe monitorizarea biodiversității și beneficiile sale pentru industria..

Read more
Header-Blumenfield

Blumenfield®, partener silver al Conferinței “Energie cu responsabilitate”

Blumenfield® susține generarea energiei cu responsabilitate Responsabilitatea în generarea energiei este esențială pentru viitorul planetei noastre, de aceea Blumenfield® susține în calitate de partener silver conferința ANRE – ‘Energie cu responsabilitate’. În cadrul conferinței, dna Gabriela Stanciu – director general Blumenfield®, va detalia aspecte importante privind generarea energiei și exploatarea resurselor naturale în acord cu..

Read more