Analize pentru emisii de la surse fixe

Cu precizie și profesionalism, realizăm analize emisii de la surse fixe (gaze de ardere – CO, SO2, NOx, O₂%, T°C). 

Conform Legii 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător, cu toate modificările ulterioare, sunt considerate a fi emisii din surse fixe toate emisiile eliberate în mediul și în aerul înconjurător de către utilaje și instalații, precum și din alte lucrări fixe care produc sau prin intermediul cărora sunt evacuate în aer substanțe poluante. 

Dacă proiectul sau activitățile desfășurate de compania ta se încadrează unei astfel de situații, îți stăm la dispoziție cu pachetul de analize emisii, prin care determinăm nivelul gazelor de ardere în aer. Asigurăm analize pentru emisii precise, realizate într-un centru de cercetare de mediu performant și modern: Blumenfield® Science

Monitorizare și analize pentru emisii

Companiile au o responsabilitate pentru protecția mediului, implicit pentru a se asigura că activitățile lor nu afectează calitatea aerului. Proceduri de monitorizare și o serie de analize emisii, dar și analize pulberi, se impun. 

Prezența dincolo de limitele impuse legislativ a emisiilor în aer au consecințe nu doar asupra mediului înconjurător, ci și asupra sănătății oamenilor. De exemplu, monoxidul de carbon (CO) are efect asupra sănătății, în timp ce oxizii de azot (NOx) și oxizii de sulf (SO2) au efecte directe asupra sănătății omului și duc la formarea de ploi acide. 

Realizarea unor analize emisii precise cantitativ și calitativ, precum și monitorizarea nivelului acestora, devine astfel extrem de importantă. În laboratoarele de mediu Blumenfield® îți punem la dispoziție un set eficient de analize pentru emisii. 

Analize emisii pentru determinarea concentrației în aer

Setul de analize emisii și determinările se execută în cadrul propriului laborator de cercetare. Efectuăm analize pentru emisii conform standardelor:

✅ SR ISO 10396:2008

✅ SR EN 15259:2009

Ce beneficii îți oferă laboratorul Blumenfield® Science?

✅ Răspuns rapid la solicitările privind efectuarea unor analize emisii;

✅ Operativitate și flexibilitate privind realizarea de analize pentru emisii.  

Beneficii suplimentare prin pachetul de servicii Blumenfield® Plus

✅ Contract cu extra beneficii;

✅ GRATUIT: planificarea anuală a prelevărilor pentru analize emisii;

✅ Plata facturilor la termenul agreat în contract;

✅ Primirea Rapoartelor de Încercare pe e-mail, odată cu factura;

✅ Serviciu de raportare a buletinelor de analiză;

✅ Raportare privind statusul documentelor depuse.

Alege pachetele noastre de analize pentru emisii și te bucuri de profesionalism, operativitate și precizie. Dorești mai multe informații despre tipul de analize pentru emisii pe care le realizăm? Te rugăm să ne contactezi!

Alături de pachetele de analize aer, în cadrul laboratoarelor Blumenfield® Science, realizăm și analize pentru sol, sedimente și deșeuri, precum și analize de apă

Servicii

Dorești mai multe informații?