Analize pulberi în suspensie, pulberi sedimentabile și poluanți atmosferici

Efectuăm analize pulberi în suspensie, analize pulberi sedimentabile, precum și analize pentru poluanți atmosferici. 

Calitatea aerului reprezintă o componentă importantă în demersurile de protecție a mediului. În centrul de cercetare Blumenfield® Science îți punem la dispoziție posibilitatea de a efectua analize pulberi în suspensie și particule în suspensie, analize pulberi sedimentabile sau analize pentru poluanți atmosferici. Astfel, poți să verifici dacă proiectul sau activitățile desfășurate de compania ta se încadrează în valorile stabilite prin legislația de mediu.                                               

Analize pulberi în conformitate cu standardele impuse legislativ

Îți punem la dispoziție un centru de cercetare de mediu performant și modern, în cadrul căruia testăm și monitorizăm factorii de mediu – de la apă și sol, sedimente și deșeuri, până la nivelul de zgomot și calitatea aerului (emisii, pulberi în suspensie, poluanți atmosferici, pulberi sedimentabile). Iată ce putem testa în cadrul pachetelor de analize pulberi:

✅ Pulberi în suspensie (TSP – total pulberi în suspensie) – un amestec complex de picături de lichid și particule de aerosol care sunt suspendate în aer. Determinările se realizează conform standardelor STAS 10813:1976 și STAS 12574/87. 

✅ Particule în suspensie (PM 2.5 și PM 10) – fracțiuni fine, inhalabile, de particule de praf în suspensie, cu un impact potențial asupra sănătății, motiv pentru care nivelul acestora este reglementat prin Legea 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător, cu modificările ulterioare. Determinările au loc în conformitate cu standardul SR EN12341:2014. 

Pulberi sedimentabile (PS) – acestea au la bază particule mai mari de 10µm rezultate fie din procese mecanice, fie în urma acțiunii vântului, de eroziune a solului. Determinările de pulberi sedimentabile sunt realizate conform standardului SR EN12341:2014.                                                                                                                                                                                                   

Ce beneficii îți oferă laboratorul Blumenfield® Science?

✅ Răspuns rapid la solicitările privind efectuarea de analize pulberi în suspensie, pulberi sedimentabile și poluanți atmosferici;

✅ Operativitate și flexibilitate privind realizarea de analize pulberi.  

Beneficii suplimentare prin pachetul de servicii Blumenfield® Plus

✅ Contract cu extra beneficii;

✅ GRATUIT: planificarea anuală a prelevărilor pentru analize pulberi;

✅ Plata facturilor la termenul agreat în contract;

✅ Primirea Rapoartelor de Încercare pe e-mail, odată cu factura;

✅ Serviciu de raportare a buletinelor de analiză;

✅ Raportare privind statusul documentelor depuse.

Verifică acum dacă proiectul sau activitățile tale se încadrează limitelor impuse legislativ. Efectuăm analize pulberi în suspensie, analize pulberi sedimentabile, precum și analize pentru poluanți atmosferici. Dacă dorești mai multe informații, te rugăm să ne contactezi!

Alături de pachetele de analize aer – care includ analize pulberi în suspensie, pulberi sedimentabile și poluanți atmosferici, precum și analize emisii și măsurarea nivelului de zgomot, în cadrul laboratoarelor Blumenfield® Science, realizăm și analize pentru sol, sedimente și deșeuri, precum și analize de apă

Servicii

Dorești mai multe informații?