Ro / En /
Header Blumenfield (1)

Blumenfield, partener al Conferinței Black Sea Oil & Gas 2019

Primul an ca partener al conferinței regionale Black Sea Oil & Gas

Participăm în acest an la cea de-a 7-a ediție a conferinței Black Sea Oil & Gas în calitate de partener bronz. Directorul general, Gabriela Stanciu împreună cu managerul executiv, Adrian Crăcană, vor reprezenta Blumenfield în cadrul acestei conferințe.

Prezentarea noastră se va axa pe sectorul offshore, respectiv pe monitorizarea biodiversității și beneficiile sale pentru industria oil & gas și se bazează pe experiența de peste 10 ani în asistență operațională și tehnică a Blumenfield pentru proiecte de mediu, proiecte cu impact asupra mediului și programele de monitorizare a ecosistemelor.

Blumenfield oferă servicii integrate pentru protecția mediului dedicate domeniului oil & gas iar expertiza companiei în domeniul operațiunilor petroliere este certificată de Agenția Națională pentru Resurse Minerale.

O conferință regională dedicată dezvoltării sectorului upstream și a infrastructurii

Cea de a 7-a ediție a conferinței Black Sea Oil & Gas va avea loc pe 23 și 24 Octombrie, în București si va reuni profesioniști din industrie, atât pe plan regional cât și internațional, implicați in sectoarele upstream și midstream din regiunea Mării Negre.

În acest an, subiectele conferinței se vor concentra pe climatul investițional, dezvoltarea infrastructurii și potențialul resurselor de petrol și gaze din Marea Neagră. În cadrul conferinței, se va aduce în discuție întrebarea – de ce a fost amânată decizia de investiție financiară a celui mai mare proiect offshore din regiune.

Mai multe informații despre conferința Black Sea Oil & Gas, pe site-ul evenimentului: https://globuc.com/blackseaoilgas/

De 10 ani, experți în proiecte de mediu și creatori de soluții.

partener2
partener3
partener4
partener5
partener7
partener8
partener8
partener9
partener10
partener12
partener12
Envisan