Ro / En /

Blumenfield, partener silver al Conferinței ‘Energie cu responsabilitate’

Blumenfield susține generarea energiei cu responsabilitate

Responsabilitatea în generarea energiei este esențială pentru viitorul planetei noastre, de aceea Blumenfield susține în calitate de partener silver conferința ANRE – ‘Energie cu responsabilitate’.

În cadrul conferinței, dna Gabriela Stanciu – director general Blumenfield, va detalia aspecte importante privind generarea energiei și exploatarea resurselor naturale în acord cu mediul înconjurător, sintetizând experiența sa de consultant de mediu în gestionarea proiectelor din diverse domenii de activitate și industrii: exploatare de resurse minerale, explorare petrolieră onshore și offshore, energie alternativă, infrastructură etc.

 

 

Conferința “Energie cu responsabilitate”

A patra ediție a Conferinței anuale a publicației InvesTenergy are loc pe 7 octombrie în București. Ca în fiecare an, evenimentul de specialitate se desfășoară sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE iar dl. Dumitru Chiriță, președintele Autorității va fi keynote Speaker.

Anul acesta tema evenimentului este “Energie cu responsabilitate” și propune să pună în prim plan responsabilitatea în ceea ce privește energia viitorului.

În cadrul conferinței discuțiile se vor axa pe evaluarea realistă a situației curente din sectorul energetic, propunerea unor soluții aplicate pentru problemele existente și asumarea deciziilor pentru investiții strategice.

Conferința este structurată pe 3 panel-uri: “Să punem responsabilitatea în lumină!“, “Energia vine cu responsabilitate și competențe“ și “Asociațiile de profil, responsabilitate și demers comun“.

La dezbaterile din cadrul celor 3 panel-uri vor participa reprezentanți ai Ministerului Energiei, Parlament, ANRE, OPCOM, asociații de profil și companii din sectorul energetic, precum și reprezentanți mass-media.

De 10 ani, experți în proiecte de mediu și creatori de soluții.